"Ma metsän polkuja kuljen" – Eino Leinon päivän konsertti 6.7.

29.06.2017

Janne Hovi ja Taina Piira Suomi 100 juhlavuoden tunnelmissa. Kuva Tarja KärkkäinenHalosenniemen puutarhassa järjestetään "Ma metsän polkuja kuljen" -konsertti Eino Leinon päivän kunniaksi 6.7. klo 15. Eino Leinon runoihin tehtyjä sävellyksiä laulavat ja laulattavat sopraano Taina Piira ja pianisti Janne Hovi sekä Tuusulan mieslaulajat. Yhteislaulut kuuluvat tuttuun tapaan ohjelmaan.

Tämän vuoden konsertin ohjelmistossa on huomioitu Suomi 100 vuotta. Mukana on sävellyksiä itsenäisyyden alkuajoista aina tähän päivään saakka. Säveltäjinä on tällä kertaa mm. O. Merikanto, T. Kuula, L. Madetoja, E. Melartin ja uudempaa tuotantoa edustaa mm. duo Hietanen – Wesslin ja H. Sarmanto.

Tule kuuntelemaan ja laulamaan mukana! Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Kesän taidenäyttely

Samalla voi piipahtaa Halosenniemen "Into, toivo, rohkeus" -näyttelyssä, joka juhlistaa satavuotiasta Suomea. Näyttelyssä tuodaan esille Tuusulanjärven ympäristöön 120 vuotta sitten syntyneen taiteilijayhteisön merkitystä suomalaiselle taiteelle ja kulttuurille. Yhteisön taiteilijat – niin kuvataiteen, kirjallisuuden kuin musiikin saralla loivat rohkeasti, mieli intoa ja toivoa täynnä vankkaa pohjaa suomalaisuuden kuvastolle. Siten he vaikuttivat voimakkaasti suomalaisen ja suomenkielisen kulttuurin luomiseen ja kehittämiseen. Näyttely on avoinna 3.9. asti ti–su klo 11–18. Museon pääsymaksut 8/6/2 € tai Museokortilla ilmaiseksi.

HALOSENNIEMI
Tuusulan taidemuseo
Rantatie, Tuusula
p. 09 8718 3466
www.halosenniemi.fi
www.facebook.com/halosenniemi

Takaisin


Netland-tuotantoa