Laulaja Liila Jokelinin vahvaa tulkintaa Halosennimessä

03.10.2024

Jokelin tunnetaan ainutlaatuisesta musiikillisesta tyylistään, joka yhdistää melankolista folkia, bluesiin ja rockiin. Jokelin keikkailee Halosennimessä 9.10. klo 19.

Helsingin Sanomat nostivat Liila Jokelinin yhdeksi tämän hetken mielenkiintoisimmista nuorista artisteista, jonka tuotannossa vahvat tarinat heräävät henkiin. Halosenniemen ainutlaatuinen historiallinen ympäristö luo täydelliset puitteet Jokelinin musiikille.

Artisti on saanut kiitosta erityisesti intensiivisistä ja monikerroksisista esityksistään, joissa upea äänenkäyttö ja lumoavat lyriikat muodostavat unohtumattoman kokemuksen. Vuonna 2020 julkaistu debyyttialbuminsa Kaamos on huono esileikki saavutti laajan huomion kriitikoiden keskuudessa ja esitteli Jokelinin omaperäisen ja kokeilevan lähestymistapansa lauluntekijänä.

Laulu-uran lisäksi Jokelin on meritoitunut myös dramaturgina ja käsikirjoittajana. Teatterin ja musiikin maailmaan Liila tutustui jo lapsena. Liilan isoäiti Aili Jokelin oli pukusuunnittelija, isoisä Jaakko Jokelin näyttelijä ja isä Rauli Jokelin ohjaaja. Äiti puolestaan oli intohimoinen musiikinharrastaja ja vei Liilaa Pori Jazzeihin jo vauvaikäisenä.

 

Minä elän! -klubit ovat tunnelmallisia ja intiimejä kulttuuriklubeja, joissa keskitytään kulttuurin ja taiteen tuottamaan mielen hyvinvointiin erityisesti sanataiteen ja musiikin parissa.

Liput 20 €.

Osta liput: lippu.fi

Lippuja voi ostaa myös R-Kioskeilta, TuusInfoista sekä Halosenniemen ja Taiteilijakoti Erkkolan museokaupoista.

Lippuja myydään ovella tuntia ennen konserttia, jos niitä on jäljellä. Ovimyynnin maksuvälineeksi käy vain maksukortti.

Takaisin