Skidiviikko on pyörähtänyt käyntiin Tuusulassa

08.11.2023

Lastenkulttuuria riemuitseva marraskuun Skidiviikko on käynnistynyt iloisissa merkeissä Tuusulassa. Toimintaa on vielä sunnuntaille isänpäivään asti.

Tapahtumaviikko käynnistyi maanantaina Riihikalliossa Pellavan päiväkodilla Silja Sillanpään toivotulla Makeasti oravainen -esityksellä. Tiistai-iltana Monion Riihi-salin täytti lastenmusiikkiyhtye Henna ja Supersankarit. Vauvat ja taaperot saivat ensikosketuksen teatteriin Jokela-salissa keskiviikkoaamuna Näin unessa -esityksessä.

Tällä viikolla ohjelmassa on luvassa vielä nukketeatteria Kellokoskella, tanssiteatteri Raatikon Hyppynarutus-esitys ja pehmolelujen yökyläilyä Tuusulan pääkirjastolla (pe 10.11.). Lauantaina pääkirjastolla voi viettää aikaa yhdessä osallistumalla plastic rapids -työpajaan ja Taikuri Puijon Torven taikashow’hun. Esitykset ovat kiinnostaneet yleisöä ja osa on loppuunvarattu. Esitysten tarkemmat tiedot tuusula.fi/skidiviikko.

WhatsApp Image 2023-11-07 at 18.48.54

Isänpäivä Tuusulan museoissa

Tuusulan Rantatien taiteilijakodit Halosenniemi ja Taiteilijakoti Erkkola tarjoavat maksuttoman sisäänpääsyn isänpäivän kunniaksi sunnuntaina 12.11. Halosenniemessä nähtävillä on ”Haaveita ja näkyjä” -näyttely, jossa esitellään nykytaidetta Nelimarkka-Rahastosta. Erkkolassa nähtävillä on Martta Wendelin syntymän 130-vuotisjuhlavuotta juhlistava näyttely ”Elämää Suopellossa”.

Wendelinin taiteen ohella näyttelyssä on esillä Eija Kosken himmeleitä. Skidiviikon Himmelihommeli-työpaja järjestetään sunnuntaina klo 11 ennen museon avautumista. Pajassa harjoitellaan himmelin peruskuvion tekoa. Pajaan osallistuminen on ilmaista, mutta ilmoittautuminen vaaditaan: www.lyyti.in/Himmelihommeli_klo11

Lisätietoja: tuusula.fi/skidiviikko

Takaisin